logo button home
logo brandweer
Inloggen | Brandweergames | P2000 | Links | Disclaimer | Contact

 

Schoorsteenbrand mondt uit in uitslaande brand met gewonde
03-04-2013

PUTTE - Een schoorsteenbrand in Putte is woensdagmiddag flink uit de hand gelopen. De eerste melding betrof een schoorsteenbrand waarop de brandweer met twee tankwagens en een hoogwerker uitrukte. 

Doordat er niet voldoende personeel op tijd beschikbaar was, werd de brandweer uit Woensdrecht opgeroepen, maar ook hier was een personeelsprobleem. Daarop is de brandweer van Bergen op Zoom assistentie komen verlenen en is de brand opgeschaald. Intussen is de brandweer van Putte met vijf man begonnen te blussen en is de brand, die inmiddels door het gehele dak zat, opgeschaald naar een grote brand. 

De eigenaresse werd dit alles teveel en ze werd onwel. Een ambulance werd met spoed naar Putte gestuurd om de vrouw naar het ziekenhuis te vervoeren. Wat de vrouw precies heeft is onbekend.

Op de locatie was moeilijk aan bluswater te komen en daarom zijn drie grote tankwagens gekomen waaronder een uit het Belgische Kapellen. De brand was intussen al zover ontwikkeld dat er niets anders restte dan hem gecontroleerd te laten uitbranden. De woning was pas gerenoveerd en is helaas geheel verloren.

Bron:Woensdrechtse Bode


 

Terug

banner aed
banner natuurbrandgevaar
Banner denk vooruit
Banner ontruimen moet je oefenen
banner firefox