logo button home
logo brandweer
Inloggen | Brandweergames | P2000 | Links | Disclaimer | Contact

 

Zilveren echtpaar bij de vrijwillige brandweer Ossendrecht
08-10-2007
8 oktober 1982,
John en Margriet beloven elkaar eeuwig trouw.

Vierentwintig jaar, elf maanden en 28 dagen later, op 5 oktober 2007, vieren ze dit met alle vrienden en kennissen en collega's en buren die ze hebben. En goed gevierd werd het! John en Margriet werden als trouwe leden van de vrijwillige brandweer verrast met de enige echte Ossendrechtse
brandweerkruiwagen. Mensen stopten spontaan hun oren dicht bij het loeien van zijn sirenes, maar John en Margriet vonden het alleen maar mooi.

We werden met een lekker drankje verwelkomd in de Harmoniezaal in Ossendrecht. Heel de avond lang werden we meer dan geregeld voorzien van lekkere hapjes en verse drankjes. Tussendoor werd er meerdere malen een showtje weg gegeven. Ook door de mannen van de Ossendrechtse brandweer! Met een hilarisch lied werden John en Margriet geprezen voor hun inzet bij de vrijwillige brandweer en gefeliciteerd met hun zilveren jubileum. Tegen het einde van de avond, nadat het bier rijkelijk gevloeid had, vond je steeds meer brandweermannen (al jumpend) op de dansvloer. Toen de klok 1 uur sloeg was het weer goed geweest en de avond werd afgesloten met een hulde aan het echtpaar en een lekkere bak friet! Het was een feest om voorlopig niet meer te vergeten!

Vandaag, 8 oktober 2007, zijn John en Margriet officeel 25 jaar getrouwd en bij deze zijn ze nogmaals gefeliciteerd namens het hele korps en hun aanhang.

 

Bekijk hier de foto's>>>

Door: Sascha Kerschot
 

Terug

banner aed
banner natuurbrandgevaar
Banner denk vooruit
Banner ontruimen moet je oefenen
banner firefox